Info 0341 453 676 / 0785 164 035  |  Intrebari frecvente  |  Contacteaza-ne

Acces cont  |  Inregistrare  |  Istoric comenzi

  
  
  
  

Retur produse

Politica de returnare

Produsele achizitionate la distanta se pot returna conform O.U.G. 34/2014. Consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantul ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 14 zile de la primirea produsului sau, in cazul prestarilor de servicii, de la incheierea contractului. Returnarea produselor se va face pe cheltuiala clientului, in termen de maxim 14 zile de la denuntarea contractului. Daca va retrageti, vom rambursa orice suma pe care am primit-o de la dumneavoastra, fara intarzieri nejustificate si, in orice caz, nu mai tarziu de 14 zile de la data la care suntem informati cu privire la decizia dumneavoastra de a va retrage din contract.

Produsul returnat trebuie sa fie in aceeasi stare in care a fost livrat, in ambalajul original cu toate accesoriile, cu etichetele intacte si documentele care l-au insotit. Nu se accepta pentru returnare produsele care prezinta modificari fizice, lovituri, ciobiri, zgarieturi, socuri, urme de folosire si/sau interventii neautorizate. Este obligatoriu ca produsul sa fie insotit de copie dupa factura si certificatul de garantie.

Prevederile OUG 34/2014 se aplica doar consumatorului definit ca persoana fizica sau grup de persoane fizice constituite in asociatii asa cum sunt definite la art. 2 pct. 2 OG 21/1992 privind protectia consumatorilor, republicata, cu modificarile si completarile ulterioare. Pentru contractele incheiate intre doua persoane juridice nu se aplica prevederile OUG 34/2014.

Consumatorul este responsabil doar in ce priveste diminuarea valorii produselor rezultata din utilizarea acestora si nu pentru ceea ce este necesar pentru determinarea naturii, caracteristicilor si functionarii produselor. In conformitate cu Directiva 2011/83/UE, punctul (47) din prezentare: pentru a stabili natura, caracteristicile si modul de functionare a bunurilor, consumatorul ar trebui sa le manuiasca si sa le inspecteze in acelasi mod in care i s-ar permite sa o faca intr-un magazin; de exemplu, consumatorul ar trebui doar sa probeze un articol de imbracaminte, nu sa il poarte, in cazul nostru ar trebui sa probeze un produs nu sa il foloseasca.

Unele produse sunt marcate cu un sigiliu aplicat de producator pe ambalaj. Acest sigiliu nu este prezent in mod obligatoriu, prezenta lui fiind specifica producatorului. Prezenta sigiliului nu este obligatorie pentru a demonstra ca produsul este exact in forma si conditiile in care a fost eliberat de catre producator. Deteriorarea sigiliului nu aduce nici o limitare dreptului de renuntare la contract.

Conditii generale de returnare

Produsele nu se pot returna decat in ambalajul cu care au fost expediate si impreuna cu toate documentele (manual de utilizare, soft, etc., doar daca este cazul). Distrugerea sau ruperea ambalajelor sau a accesoriilor produsului atrage imposibilitatea returnarii produselor. Orice modificare a starii produselor sau a ambalajului acestora ce face imposibila vanzarea produsului ca nou, duce la aplicarea unor taxe de readucere a produselor la starea in care au fost livrate. Taxele sunt cuprinse intre 0 si 50% din valoarea initiala a produsului. Cuantumul taxei va fi comunicat catre client la receptionarea produselor deteriorate/modificate.

Costul returnarii produselor

Va trebui sa suportaţi costul direct al returnării produselor. Transportul trebuie achitat de catre client. Nu se vor accepta colete trimise cu plata transportului ramburs. Costul aproximativ este estimat la maximum 20 RON. 

In cazul in care la primirea produsului clientul a beneficiat de livrare gratuita, costul livrarii va fi adaugat cheltuielilor de returnare in cazul in care clientul doreste renuntarea la cumparare. De asemenea, in cazul in care produsul a fost achizitionat in cadrul unei promotii ce presupune achizitionarea  unui numar fix de produse pentru a primi un produs cadou sau o reducere, in cazul returnarii unuia din produse se va retine contravaloarea produsului oferit cadou sau a reducerii. 

In cazul in care un produs este neconform sau defect la primire, clientul poate solicita inlocuirea acestuia sau rambursarea contravalorii sale. Orice reclamatie in acest sens intra in obligatia clientului sa fie facuta in termen de 48 de ore de la livrarea coletului. In caz contrar produsul nu se mai poate returna si intra in garantie.

Procedura de returnare

In vederea returnarii se va transmite o cerere de renuntare la cumparare. Cererea se va transmite NUMAI IN SCRIS, pe un suport durabil: email, hartie. Cererea de returnare se poate descarca de mai jos. Coletul trebuie insotit de factura si garantie.

Este obligatoriu sa trimiteti produsul impreuna cu cutia originala a acestuia, nedeteriorata, toate accesoriile primite. Toate acestea trebuie impachetate corespunzator in alta cutie / plic, nu in cutia produsului. Conform legislatiei in vigoare costul transportului pentru produsele ce vor fi trimise inapoi vor fi suportate de catre cumparator. Produsele trebuie trimise cu curier rapid, nu posta romana.

Termenul legal de returnare a contravalorii produselor conform OUG 34/2014 este de 14 zile de la denuntarea in scris a contractului. Cu toate acestea, kidgps.ro va incerca returnarea contravaloarea produselor in termen de maxim 5-6 zile lucratoare de la primirea produselor.


Formular RETUR click AICI


Formular GARANTIE click AICI


  
  


  

Newsletter

 
Vrei sa fii informat prin email despre reduceri, promotii si noutati?

  


  

Opinii clienti

 

...

Mona Pantea

Vezi mai multe marturii
 
  

  
Peste 24.000 de persoane ne apreciaza si peste 10.500 de comenzi onorate din ianuarie 2016! Facem tot ce ne sta in putinta ca si tu sa fi unul dintre ei. Banner_2_1_218x300 Banner_q50_modificat Banner_dz09
7d5f_banner_rate_site

  

  
  
  
   
  
 Marturii Clienti