Comenzi telefonice: Comenzi telefonice: 0371 781 799
Coș cumpărături
Coș cumpărături
Filtre produse
Sistem de alarma wireless GSM Wale® JT-10GDT, 11 senzori control aplicatie TUYA si SMS, baterie incorporata, alerta telefon si SMS, sim pre-pay cadou
 
 
 
 
 
Acest produs nu mai face parte din portofoliul nostru și nu se poate cumpăra.

Caracteristicile produselor au caracter informativ. Pot exista discrepante minore insa facem toate eforturile pentru a compune datele cat mai corect posibil. Toate informatiile sunt comunicate exclusiv de producator

 

Sistem de alarma wireless GSM Wale® JT-10GDT, 11 senzori control aplicatie TUYA si SMS, baterie incorporata, alerta telefon si SMS, sim pre-pay cadou

Cadou: Cartela pre-pay 

Compania Wale® este un producator cu o vechime de peste 15 ani in domeniul sistemelor de securitate/monitorizare pentru casa si industriale. Fiecare sistem foloseste componente de calitate, de la antena GSM, ecran, tastatura sau plasticul utilizat. Toate produsele sunt certificate CE, ROHS si FCC (standardul USA).  

Wale JT-10GDT este un sistem WIFI pentru spatii de mici dimensiuni (apartament, birou, mic depozit, magazin). Acesta functioneaza pe baza de conectivitate wireless intre senzori si GSM pentru alarmare. Sistemul beneficiaza de control prin aplicatie TUYA, sms sau telecomanda, alarmare SMS si apel, baterie incorporata si alerta in caz de intrerupere a electricitatii si sirena puternica.

Cu Tuya sistemul se poate conecta cu orice produs care are la baza aplicatia Tuya inclusiv adaugarea de o camera video de supraveghere. 

Sistemul poate fi controlat cu Google Assistant sau Alexa

Alerta prin apel si SMS

In cazul unei efractii sistemul va alerteaza prin intermediul unui apel telefonic si SMS. Puteti seta pana la 6 numere care sa fie apelate si 3 numere pentru SMS.

Suporta Alexa Si Google

Memorie evenimente

Sistemul memoreaza in memoria interna pana la 100 de evenimente. Acest lucru va ajuta sa tineti cont de toate armarile, dezarmarile sau alarmele petrecute in zona de protectie.

Instalare wireless

Instalarea se face extrem de usor in maxim 5 minute. Unitatea trebuie conectata la priza iar senzorii doar montati in locatia dorita. Conectarea senzorilor cu unitatea centrala se face wireless. Se pot monta pana la 50 de senzori wireless si se pot seta pana la 6 zone de protectie wireless si 4 zone cablate. Sistemul va trimite alerta si va specifica zona in care a aparut intruziunea.

Zone inteligente

Zonele pot fi setate pe 5 tipuri diferite: 

  • Normal: senzorul declanseaza automat alarma
  • At-Home: un anumit senzor poate fi dezactivat din telecomanda
  • Inteligent: daca senzorul este declansat o singura data alarma nu declanseaza iar daca este declansat a doua oara in decurs de 30 de secunde alarma se declanseaza
  • Urgenta: nu conteaza daca alarma este armata sau dezarmata, senzorul declanseaza alarma (utilizat deobicei pentru senzori tip detectare gaz, foc, SOS)
  • Inchis: nu conteaza daca alarma este armata sau dezarmata senzorul nu declanseaza alarma

Posibilitate adaugare camera video la sistem

NOTA: Camera trebuie sa fie compatibila TUYA

Comunicare bidirectionala

Puteti asculta ce se intampla in zona protejata chiar daca nu sunteti acolo. Trebuie doar sa formati numarul de telefon al alarmei, sa introduceti parola si sa selectati optiunea dorita. Se va crea astfel o conexiune telefonica.

Aplicatie dedicata

Cu ajutorul aplicatiei puteti controla cu usurinta parametrii sistemului. Armare, dezarmare, verificare status sistem, introducere senzori noi etc.

Armare si dezarmare programata

Alerta SMS curent intrerupt

Sistemul va avertizeaza imediat in cazul in care alimentarea cu electricitatea nu mai functioneaza. Astfel sunteti siguri mereu ca sistemul este functional si armat.

Baterie incorporata

Panoul de comanda beneficiaza de baterie incorporata care ajuta la memorarea tuturor setarilor in cazul intreruperii curentului electric

Sirena puternica

Sistemul este prevazut cu o sirena de alarmare de interior  foarte puternica ( >= 110 dB) care se aude la distante  foarte mari, si poate preveni sau opri orice tentativa de efractie asupra incintei protejate. Puteti adauga sistemului de alarma si o sirena de exterior pentru o alarmare si avertizare sonora mai puternica.

Armare/Dezarmare - aplicatie, telecomanda, sms sau apel

Beneficiati de un confort sporit la armarea si dezarmarea sistemului datorita celor 2 telecomenzi din pachet care sunt prevazute cu aceaste functii. Distanta de lucru este suficient de mare, pana la 100 m in camp deschis. Deasemenea sistemul poate fi armat, dezamarat sau verificare status prin intermediul aplicatie de pe telefon, SMS sau apel telefonic.

24 zone de efractie

Sistemul este prevazut cu 24 zone de efractie wireless, care pot fi alocate tuturor senzorilor de detectie (miscare/magnetic): standard, inteligenta, de urgenta, multi-dispozitiv, cu intarziere, cu repetitie. Toate aceste zone va permit o definire clara a functiei fiecarui senzor, si a modului de functionare. 

Senzori multiplii

Sistemului se pot adauga o multitudine de alti senzori de detectie

Recenzia ta

Alte produse din această categorie
16.66RON

28.56RON

Cele mai vizitate produse