Comenzi telefonice: Comenzi telefonice: 0371 781 799
Coș cumpărături
Coș cumpărături
Filtre produse
Corector de postura Horigen® BackStop M, pentru indreptare spate, coloana, umeri si clavicula, suport ortopedic, marime M, bretele ajustabile, unisex, material textil, negru
 
 
 
 
 
Preț cu TVA: 44.2 lei
Stoc: No
Indisponibil
Stoc epuizat
Contactează-ne
Cod produs: Corector-BackMed-M
Producător: Horigen
Caracteristici produs
Culoare: Negru
Marime: M
Material: Neopren
Material Umplutura: 100% Polyester
Numar Bucati/set: 1
Tip Produs: Suport corector ortopedic
Zona Corporala: Spate - cervical

Caracteristicile produselor au caracter informativ. Pot exista discrepante minore insa facem toate eforturile pentru a compune datele cat mai corect posibil. Toate informatiile sunt comunicate exclusiv de producator

 

Corector de postura Horigen® BackStop M, pentru indreptare spate, coloana, umeri si clavicula, suport ortopedic, marime M, bretele ajustabile, unisex, material textil, negru

Toti suntem diferiti! Nu exista un corector de postura profesional cu marime universala. Alege marimea potrivita pentru tine din tabelul de marimi de la sfarsitul descrierii

Versiune imbunatatita fata de alte modele de pe piata cu acelasi design (material mai subtire si de calitate mai buna plus velcro mai puternic)

Eliminati rapid si usor tensiunile de la nivelul spatelui si umerilor cu ajutorul noului CORECTOR DE POSTURA de la Horigen

CORECTORUL DE POSTURA, reprezinta un CORSET MEDICAL ce este utilizat cu succes pentru:

  • INDREPTAREA SPATELUI SI A UMERILOR,
  • PREVENIREA aparitiei CIFOZEI (COCOASEI),
  • PREVENIREA DURERILOR din zona CERVICALA si a GATULUI, cauzate de o postura deficitara. ETC.

Va veti convinge de utilitatea lui inca de la prima purtare putand fi utilizat de catre toti membrii familiei!

MAI MULT DECAT ATAT

Este cel mai eficient corector medical pentru spate recomandat de catre medicii de recuperare medicala si ortopezi in afectiunile coloanei vertebrale!

Usor de utilizat pentru toate varstele adulti sau copii, din material confortabil si respirabil textil sau neopren, cu protectii din material textil in zona axilei pentru a simti maxim de confort!

Datorita design-ului sau poate fi purtat cu usurinta pe sub haine sau peste , este singurul corector medical reglabil cu ajutorul baretelor de la 28 cm pan la 56 de cm fiind PERSONALIZAT pentru a fi purtat de orice persoana indiferent de constitutia fizica.

Tot mai multi oameni fie ei adulti, adolescenti, varstnici sau chiar copii se confrunta des cu problema posturii si implicit cu durerea spatelui din cauza pozitiei inadecvate de stat de zi cu zi.

Si mai rau este ca nu isi dau seama ca aceasta poate deveni o problema pentru sanatatea spatelui dumnealor.

Ce probleme cauzeaza postura incorecta ?

In primul rand, in timp umerii se apleaca spre fata astfel se formeaza o curbare a coloanei in regiunea toracica ( numita in termeni populari : cocoasa ). Diverse afectiuni la nivelul coloanei, discurilor intervertebrale, muschilor si tesuturilor.

In al doilea rand dureri, a caror intensitate creste pe masura inaintarii in varsta.

Mod de actionare:

  • Corecteaza postura
  • Sustinator in fracturi ale claviculei
  • Elibereaza tensiunile de la nivelul zonei toracice si a claviculei
  • Previne si corecteaza afectiuni cronice ale spatelui
  • Se recomanda purtarea lui timp de maxim 2 ore / zi cu pauze de miscare si relaxare atunci cand sunteti la : birou, scoala, masina, sau activitati care va obliga sa stati intr-o pozitie de contorsiune si / sau solicitare a muschilor spatelui.

Indicatii:

  • Cifoza toracica
  • Lordoza
  • Stenoza
  • Scolioza

Eliminati rapid si usor tensiunile de la nivelul spatelui si umerilor!

Recomandat de medicii ortopezi in corectarea posturii inca de la varste fragede, asemenea este prima recomandare ca sustinator in fracturi ale claviculei !

Spre deosebire de un alt corector de postura existent in piata (materiale elastice si moi) hamul corector postura spate/umeri este realizat din neopren/textil respirabil si confortabil realizand o sustinere FERMA si stabila a zonei superioare a spatelui.

Postura incorecta netratata poate cauza dureri de spate, dureri de cap, dureri la nivelul gatului si umerilor, scifoza, spondiloza, contracturi musculare cu efect pe termen lung.

Corectorul medical postura este fabricat din neopren/textil respirabil, putand fiind purtat si in timpul verii, peste un tricou sau camasa, relizat din material semi-tare dar si flexibil pentru a putea permite o sustinere ferma a umerilor si spatelui

Veti resimti utilitatea lui si efectul benefic in mentinerea unei posturi naturale!

Se recomanda purtarea lui in perioade de maxim 2 ore cu pauze de miscare si relaxare, ori de cate ori se desfasoara o activitate de birou, scoala, condus, sau activitati ce necesita o pozitie de contorsiune si solicitare a muschilor spatelui si preventiv de a nu dezvolta scolioza si afectiuni severe in timp ale coloanei vertebrale.

Corectorul medical postura spate este solutia practica in corectarea posturii spatelui superior si mentinerea starii de sanatate a dumneavoastra!

Usor de purtat

Oricand si oriunde

Versiune imbunatatita fata de alte modele de pe piata cu acelasi design (material mai subtire si de calitate mai buna plus velcro mai puternic)

Tabel de marimi

Recenzia ta

Alte produse din această categorie
135.66RON

91.64RON

198.40RON

334.39RON

Cele mai vizitate produse