Comenzi telefonice: Comenzi telefonice: 0371 781 799
Coș cumpărături
Coș cumpărături
Filtre produse
Alcool tester Techone® AMS012, etilotest, functie memorie, acuratete +/- 0.01% BAC, display LCD 3 culori, calibrare 300 teste, 10 mustiuc-uri, negru
 
 
 
 
 
Preț cu TVA: 160.55 lei
Stoc: No
Indisponibil
Stoc epuizat
Contactează-ne
Cod produs: Alcooltester-AMS012
Producător: TechONE
Caracteristici produs
Acuratete: +/- 0.01% BAC
Baterii Necesare: 3 x AAA
Caracteristici Cheie: Indicator nivel baterie
Continut Pachet: 10 mustiucuri
Interval De Testare (BAC): 0.00 - 1.9 mg/L
Timp Maxim De Incalzire: 15 s
Timp Maxim De Masurare: 3 s
Tip Display: LCD
Tip Produs: Aparat alcooltest
Tip Senzor: Oxid-semiconductor de alcool
Tip Utilizare: Profesional
Unitate De Masura:
Zona Corporala: Gura

Caracteristicile produselor au caracter informativ. Pot exista discrepante minore insa facem toate eforturile pentru a compune datele cat mai corect posibil. Toate informatiile sunt comunicate exclusiv de producator

 

Alcool tester Techone® AMS012, etilotest, functie memorie, acuratete +/- 0.01% BAC, display LCD 3 culori, calibrare 300 teste, 10 mustiuc-uri, negru

 

  • 6 tipuri de masuratori si 32 de rezultate memorate. Cele mai comune tipuri de valori sunt (%BAC, ‰BAC, mg/L, g/L, mg/100ml, ‰PROM)
  • Alarma sonora si ecran luminat in culori distince in functie de valoare. Ecranul se aprinde verde si se aude un beep in cazul in care rezultatul este sub valoarea de alerta. Ecranul se va colora galben si se vor auzi 2 beep in cazul in care rezultatul este intre valoarea de alerta si valoarea periculoasa setata. Ecrnaul se coloreaza in rosu si se aud 3 beep in cazul in care rezultatul este peste valoarea periculoasa setata.
  • Usor de folosit. Trebuie doar apasat butonul ON pentru 2 secunde pentru a porni aparatul. Asteptati 15 secunde pentru pre-incalzire si suflati apoi 3-5 secunde. Rezultatul va fi afisat pe ecran. Pentru ca rezultatul sa fie cat mai precis este indicat ca testul sa fie facut la minim 20 de minute dupa ce ati consumat alcool iar intervalul intre masuratori sa fie intre 2-3 minute.
  • Mic si compact. Poate fi introdus foarte usor in buzunar.

O metoda simpla de a analiza concentratia de alcool din sange in orice moment si oriunde in doar 3  secunde

Este important ca dupa ce este achizitionat un alcoltester, sa aveti si de unde sa cumparati mustiucuri de rezerva

Peetru acest model rezerve gasiti tot in magazinul nostru la acest link https://www.emag.ro/set-10-mustiucuri-de-rezerva-pentru-alcool-tester-techoner-ams012-mustiuc-rezerva-ams012/pd/DVWDDHMBM/

Caracteristi tehnice

  • Memorie pentru 32 valori
  • Baterii: 3 x AAA
  • Afisaj LCD cu 2 zecimale.
  • Ecran cu 3 culori de alertare - Verde, galben, rosu
  • Determinari rapide
  • Oprire automata
  • Calibrare automata
  • Recunoastere suflat fals
  • Tehnologie de verificare flux aer expirat
  • Consum mic de energie, durata mare de utilizare baterii
  • Verificarea si indicarea nivelului bateriei
  • Portabil - Dimensiuni: 122 x 55 x 19 mm
  • Greutate: 45 grame

UPDATE: In pachet sunt incluse 10 mustiucuri

NOTA:

Aparatul detector de alcool Techone® AMS012 este un alcooltest sau etilotest.

Denumirile de alcooltest si etilotest sunt sinonime si desemneaza un aparat care testeaza prezenta alcoolului in respiratie. Mai putin uzitate sunt denumirile de alcooltester, alcool tester, etlio tester sau etilotester.

Denumirile de alcoolmetru si etilometru sunt in vorbirea curenta sinonime cu alcooltest si etilotest, dar din punct de vedere metrologic denumirile de etilometru si alcoolmetru sunt rezervate numai pentru aparatele considerate aparate de masura, cu o precizie, stabilitate etc. foarte mare si pentru care se elibereaza aprobare de model de catre Biroul Roman de Metrologie (BRML). Etilometrele si alcoolmetrele sunt aparate profesionale foarte scumpe si pretentioase si utilizate in special de laboratoare sau de firmele si institutiile foarte mari, cu buget suficient si unde este deosebit de importanta masurarea precisa a alcoolului in respiratie.

In trecut, testarea alcoolului se realiza cu fiolele alcooltest sau alcoolscop. Aceste teste de alcoolemie de unica utilizare au fost inlocuite in ultimii ani cu teste de alcoolemie electronice.

In vorbirea curenta, atat politia cat si persoanele fizice si juridice utilizeaza termenii alcooltest, etilotest, etilometru, alcoolmetru ca sinonime.

Pentru a avea o siguranta in plus privind calitatea aparatelor alcooltest/etilotest, se poate face o verificare a acestora la BRML sau la laboratoarele acreditate de BRML si se poate obtine un Certificat de Etalonare Metrologica. Pentru aparatele tip elitometru/alcoolmetru se elibereaza aprobare de model de catre BRML.

Recenzia ta

Alte produse din această categorie
85.68RON

65.45RON

526.46RON

586.55RON

46.41RON

Cele mai vizitate produse