Comenzi telefonice: Comenzi telefonice: 0371 781 799
Coș cumpărături
Coș cumpărături
Filtre produse
RESIGILAT Aparat pentru masaj profesional tip pistol Horigen® Power Pro V1, 30 viteze, motor silentios fara perii, 3200 percutii, sistem racire, 2500mAh, 6 capate, servieta depozitare, negru
 
 
 
 
 
Preț cu TVA: 189.99 lei
Stoc: Da
Stoc suficient

RemoveAdd
Cod produs: resigilat-PowerProV1
Producător: Horigen

Caracteristicile produselor au caracter informativ. Pot exista discrepante minore insa facem toate eforturile pentru a compune datele cat mai corect posibil. Toate informatiile sunt comunicate exclusiv de producator

 

Acest produs este resigilat.

Ambalaj original deschis, produsul prezinta ambalaj usor deteriorat si urme fine de utilizare. Produsul functioneaza in parametrii normali.
Produsele resigilate beneficiaza de garantie 12 luni.

Acest model functioneaza, atat la priza, cat si cu acumulator. In cazul produselor resigilate, este posibil ca acesta sa functioneze doar la priza.

Aparat pentru masaj profesional tip pistol Horigen® Power Pro V1, 30 viteze, motor silentios fara perii, 3200 percutii, sistem racire, 2500mAh, 6 capate, servieta depozitare, negru carbon

Caracteristici principale

  • 30 viteze
  • 3200 percutii max
  • Baterie 2500 mAh
  • 6 capete pentru masaj
  • Ultra silentios
  • Sistem de racire
  • Servieta depozitare inclusa

Prezentare video

Beneficii

  • Ajuta la ameliorarea rigiditatii si durerilor musculare, relaxeaza fascia musculara, stimuleaza circulatia sangelui si relaxeaza musculatura inainte si dupa antrenament, intensifica circulatia la nivel celular prevenind aparitia celulitei.
  • Pentru imbunatatirea fortei musculare, a flexibilitatii, a coordonarii si a performantei insista doar 30 de secunde pe grupa de muschi. Dupa un antrenament intens, pistolul de masaj Horigen® Power Pro V1 actioneaza adanc pentru a usura durerile si a grabi recuperarea.
  • Pistolul de masaj Horigen® Power Pro V1 este un mod natural, fara pilule, de a-ti optimiza sanatatea, de la hackingul de somn la tratarea bolilor precum fasciita plantara. Folositi Horigen® Power Pro V1 pentru a stimula fluxul de sange si activati-va corpul pentru mai multa energie.

Motor puternic brushless

6 capete pentru a acoperi fiecare necesitate de masaj a dumneavoastra

30 de viteze din care puteti alege pentru ca masajul sa fie la intensitatea perfecta

Ultra silentios

In pachet

 

 

Recenzia ta

Alte produse din această categorie
117.99RON

109.99RON

119.99RON

49.99RON

64.99RON

Cele mai vizitate produse