Comenzi telefonice: Comenzi telefonice: 0371 781 799
Coș cumpărături
Coș cumpărături
Filtre produse
Resigilat Aparat pentru slabit, anti celulita 6 in 1 Horigen™ Cavitation Slimming V1, tonifiere, electromasaj, Foton LED, ioni, pad-uri incluse, ALB
 
 
 
 
 
Preț cu TVA: 79.99 lei
Stoc: No
Indisponibil
Stoc epuizat
Contactează-ne
Cod produs: resigilat-SlimmingV1
Producător: Horigen

Caracteristicile produselor au caracter informativ. Pot exista discrepante minore insa facem toate eforturile pentru a compune datele cat mai corect posibil. Toate informatiile sunt comunicate exclusiv de producator

 

Acest produs este resigilat.
Ambalaj original deschis, produsul prezinta ambalaj usor deteriorat si urme fine de utilizare. Produsul functioneaza in parametrii normali.

Aparat pentru tonifiere anti celulita 6 in 1 Horigen™ Cavitation Slimming V1, slabire, electromasaj, Foton LED, ioni, pad-uri  incluse, ALB

Horigen este o companie cu traditie pe piata internationala si este recunoscuta pentru calitatea tuturor produselor comercializare sub acest brand. Toate produsele sunt certificate CE si FDE si sunt trecute printr-un control strict al calitatii. 

Curatare profunda si hidratarea completa, reduce aspectul ridurilor cat si a depunerilor de grasime ta.

Acest aparat foloseste ultrasunetele si lumina infrarosie concomitent de 1mhz pentru a trata pielea eficient, in acelasi timp, oferind un masaj pentru slabirea si conturul corpului. Ajuta la eliminarea excesului de grasime si tonifierea muschilor.

Terapia cu ultrasunete:

Sonda de masaj poate crea vibratii ultrasonice de pana la 1.000.000 ori pe secunda, care este cel mai potrivit pentru ingrijirea pielii in principal in doua moduri: actiunea mecanica si caldura fizica/chimica.

Terapia prin caldura: Arcul din jurul sondei de masaj emite raze infrarosii in spectrul de 8-12nm, ce poate ajunge mai adanc in tesuturile pielii.

Tehnologie:

EMS + Infrared + Ultrasonic

Raza infrarosu poate restabili elasticitatea si poate activa celulele din pielea ta mai rapid.

Nota: Valul cu ultrasunete si infrarosu vor provoca o senzatie calda pe piele. Acesta este fenomenul normal, va rugam a se utiliza cu usurina!

Ultrasunetele au doua functii principale:

Acestea pot schimba capacitatea si miscarea fiecarei celule cu o functie precisa de masaj. Poate stimula si ajusta citomembrana si cresterea permeabilitatea epidermei. Efectul acesteia asupra pielii pot creste temperature cu 0.5-1 C, favorizand hidratarea pielii si intarirea cursei regenerative a tesutului.

Ultrasunetele de asemenea ajuta la descompunerea deseurilor din jurul grasimilor si larepararea vaselor limfatice si capilare cu pierderea in greutate.

Terapia EMS:

Aparatul beneficiaza inclus in kit de doua manusi si 4 paduri pentru terapia EMS. Curentul EMS stimuleaza muschii si ajuta la pierderea in greutate.

Terapie LED

.

 

Recenzia ta

Alte produse din această categorie
117.99RON

109.99RON

119.99RON

49.99RON

64.99RON

Cele mai vizitate produse