Comenzi telefonice: Comenzi telefonice: 0371 781 799
Coș cumpărături
Coș cumpărături

Cum functioneaza?

Ce este un ceas GPS?

Ceasul cu gps pentu copii sau adulți este în principiu un ceas/telefon cu chipset GPS. Acesta localizează poziția GPS cu ajutorul sateliților la fel cum o face gps-ul din mașină sau telefonul dumneavoastră. Această localizare este posibilă, ca la orice alt dispozitiv, numai în aer liber.

Când ceasul se află în interiorul clădirilor, unde nu poate recepționa semnal de la sateliți, intră în funcțiune poziționarea LBS sau WiFi. Cea LBS obținută cu ajutorul turnurilor GSM din zonă nu este foarte precisă, în schimb locația WiFi este foarte aproape de precizia GPS.

Smartwatch copii cu WiFi sau fara?

Am avut multe întrebări referitoare la locația WiFi, legat de faptul că rețele wifi sunt deobicei securizate cu parolă. Ceasul nu are nevoie să se conecteze la rețeaua wifi respectivă ci doar să ia informații din datele emise de rețea, acestea nefiind acoperite de parolă. În concluzie ceasul obține poziție wifi oriunde sunt rețele în zona de semnal a ceasului. Această funcție nu este prezentă însă la toate modele din magazinul nostru. În funcție de ce doriți de la ceas puteți alege un model cu sau fără wifi.

Poate fi si telefon

Pe langă localizare ceasul smartwatch copii poate fi folosit pur și simplu ca un telefon pe speaker. Poate fi sunat și posesorul poate vorbi cu apelantul ca la un telefon normal. Deasemenea posesorul poate forma numere din agenda sau sa apeleze de urgenta parintii cu ajutorul butonului SOS

O alta functie extrem de interesanta a acestor dispozitive este monitorizare sau ascultarea spion. Cu ajutorul acestei functii puteti auzi ce se intampla in jurul ceasului oricand doriti. Activati functia monitorizare si ceasul va suna pe numarul dumneavoastra de telefon fara ca posesorul sa realizeze. Nu se va aprinde ecranul si nu va da niciun semnal sonor. 

Cartela SIM 

Dispozitivul are nevoie de o cartela pre-pay de la orice operator (Vodafone/Orange/Telekom/Digi) cu minim 100mb trafic de date inclus. 

Buton SOS 

Toate modele au buton SOS. Foarte important atunci când copilul este într-o situație de urgență. O dată apăsat ceasul transmite o alertă pe telefonul supraveghetorului, marchează pozitia pe hartă și apelează numărul setat ca numar SOS. 

Această tehnologie a ajuns în ziua de azi la un preț foarte accesibil așa că noi vă asigurăm că în magazinul nostru găsiți cele mai bune oferte de pe piață. 

Pentru mai multe detalii despre funcții și instrucțiuni vă invităm să vizitați blogul nostru www.kidgpsro.blogspot.ro

Cele mai vizitate produse