Comenzi telefonice: Comenzi telefonice: 0371 781 799
Coș cumpărături
Coș cumpărături

Despre Noi

Ideea acestui magazin ne-a venit pur și simplu uitându-ne în jur și observând că vremurile în care trăim se schimbă și nu mai sunt la fel de sigure ca acum 20 de ani. Credem în aceste produse și ca și parinți le recomandăm tuturor prietenilor si cunoscuților.
 
De ce sa nu cumperi un produs care poate aduce un plus de siguranta copilului tau? Poate nu vei avea niciodata nevoie de el cu adevarat intr-o situatie de urgenta insa ce faci daca o sa ai nevoie si nu o sa-l ai?
 
Gama variata si after-sale impecabil
Ne mandrim cu cea mai variata gama de produse de acest gen de pe piata si cu cele mai bune preturi.
Avem deasemena un after-sale service impecabil. Orice problema o sa intampini dupa cumparare noi o vom rezolva.
Crestem pe zi ce trece cu ajutorul vostru si asta ne face sa oferim servicii din ce in ce mai bune si sa diversificam si mai mult gama noastra de ceasuri cu gps pentru copii.
 
Cu ceasurile smartwatch pentru adulti am inceput de curand. Avem contact direct cu producatorii asa ca putem mentine niste preturi foarte mici. Acest lucru este valabil defapt pentru toate produsele comercializare in magazinul nostru.
 
 
Diferenta dintre noi si alte magazine?
La noi veti gasi numai produse originale Wonlex, Abardeen sau TechONE. Acestea au holograma si se diferentiaza printr-o calitate superioara.
Va asteptam comenzile si va multumim pentru increderea acordata produselor noastre.
Va invitam sa accesati si blogul nostru Ceas gps copii

Cele mai vizitate produse