Comenzi telefonice: Comenzi telefonice: 0371 781 799
Coș cumpărături
Coș cumpărături
Filtre produse
Sistem de alarma wireless Wale® JT-TW, 6 senzori, WIFI, aplicatie Tuya, acumulator inclus, programabila armare/dezarmare, senzor miscare, senzor usa, sirena, telecomanda, pentru casa, birou, apartament, Google Home/Alexa, alb
 
 
 
 
 
Preț cu TVA: 289.17 lei
Stoc: No
Indisponibil
Stoc epuizat
Contactează-ne
Cod produs: WaleJT-TW-6senzori
Producător: Wale
Caracteristici produs
Accesorii Incluse: Sirena
Culoare: 6 Senzori
Functii Speciale: Telecomanda
Numar Maxim De Zone: 24
Tip Accesoriu: Alarma
Tip Montaj: Aparent
Tip Produs: Alarma
Zone: 24

Caracteristicile produselor au caracter informativ. Pot exista discrepante minore insa facem toate eforturile pentru a compune datele cat mai corect posibil. Toate informatiile sunt comunicate exclusiv de producator

 

Sistem de alarma wireless Wale® JT-TW, 6 senzori, control aplicatie Tuya, acumulator inclus, programabila armare/dezarmare, senzor miscare, senzor usa, sirena, telecomanda, pentru casa, birou, apartament, alb

 

  Compania Wale® este un producator cu o vechime de peste 15 ani in domeniul sistemelor de securitate/monitorizare pentru casa si industriale. Fiecare sistem foloseste componente de calitate, de la antena GSM, ecran, tastatura sau plasticul utilizat. Toate produsele sunt certificate CE, ROHS si FCC (standardul USA).  

  Kit-ul de alarma wireless Wale JT-TW este un sistem pentru spatii de dimensiuni medii (apartament, birou, depozit, magazin). Acesta functioneaza pe baza de conectivitate wireless intre senzori si panoul de control. Sistemul beneficiaza de control prin aplicatie, baterie incorporata si alerta in caz de intrerupere a electricitatii si sirena puternica.  Acesta se conecteaza la reteaua WiFi din locatia dumneavoastra si este controlat plin aplicatie.

  Se poate conecta cu Google Home si Alexa

  Inclus in pachet:

  • 5 senzor magnetic pentru usa/geam
  • 1 senzor miscare
  • 1 x telecomanda
  • Cablu conectare la priza

  Alerta prin aplicatie dedicata

  In cazul unei efractii sistemul va alerteaza prin intermediul unei alerte pe telefon

  Memorie evenimente

  Sistemul memoreaza in memoria interna pana la 100 de evenimente. Acest lucru va ajuta sa tineti cont de toate armarile, dezarmarile sau alarmele petrecute in zona de protectie.

  Instalare wireless

  Instalarea se face extrem de usor in maxim 5 minute. Unitatea trebuie conectata la priza iar senzorii doar montati in locatia dorita. Conectarea senzorilor cu unitatea centrala se face wireless. Se pot monta pana la 150 de senzori wireless si se pot seta pana la 24 zone de protectie wireless. Sistemul va trimite alerta si va specifica zona in care a aparut intruziunea.

  Alerta curent intrerupt

  Sistemul va avertizeaza imediat in cazul in care alimentarea cu electricitatea nu mai functioneaza. Astfel sunteti siguri mereu ca sistemul este functional si armat.

  Baterie incorporata

  Panoul de comanda beneficiaza de baterie incorporata care ajuta la memorarea tuturor setarilor in cazul intreruperii curentului electric

  Sirena puternica

  Sistemul este prevazut cu o sirena de alarmare de interior  foarte puternica ( >= 110 dB) care se aude la distante  foarte mari, si poate preveni sau opri orice tentativa de efractie asupra incintei protejate. Puteti adauga sistemului de alarma si o sirena de exterior pentru o alarmare si avertizare sonora mai puternica.

    

   Recenzia ta

   Alte produse din această categorie
   16.66RON

   28.56RON

   Cele mai vizitate produse