Comenzi telefonice: Comenzi telefonice: 0371 781 799
Coș cumpărături
Coș cumpărături
Filtre produse
Stand Laptop Premium TechONE® Workie, Suporta Dimeniuni, 10 - 15.6 inch, Demontabil, Suport Anti Alunecare, Ergonomic, Compatibil Universal, Argintiu
 
 
 
 
 
Preț cu TVA: 119 lei
Stoc: No
Indisponibil
Stoc epuizat
Contactează-ne
Cod produs: Suport-Laptop-Fix
Producător: TechONE

Caracteristicile produselor au caracter informativ. Pot exista discrepante minore insa facem toate eforturile pentru a compune datele cat mai corect posibil. Toate informatiile sunt comunicate exclusiv de producator

 

Stand Laptop Premium TechONE® Workie, Suporta Dimeniuni, 10 - 15.6 inch, Demontabil, Suport Anti Alunecare, Ergonomic, Compatibil Universal, Argintiu

 

Produs original TechONE®

TechONE® este un brand de renume in industria tehnologica, cunoscut pentru pasiunea sa pentru inovatie si pentru crearea produselor si serviciilor de inalta calitate. Fondata in 2002, TechONE® si-a stabilit rapid o reputatie solida in industrie, devenind un lider recunoscut in dezvoltarea si furnizarea de solutii tehnologice avansate.

Valorile Noastre:

  1. Inovatie: Suntem dedicati descoperirii celor mai recente tehnologii si aducem mereu inovatii in produsele si serviciile noastre pentru a imbunatati viata oamenilor.

  2. Calitate: Ne angajam sa oferim produse si servicii de cea mai inalta calitate, menite sa satisfaca cele mai exigente standarde ale clientilor nostri.

  3. Angajament Fata de Client: Clientul este intotdeauna in centrul a ceea ce facem. Ne straduim sa depasim asteptarile clientilor nostri si sa le oferim suport de incredere.

  4. Durabilitate: Suntem constienti de impactul tehnologiei asupra mediului si ne asumam responsabilitatea de a dezvolta solutii sustenabile si prietenoase cu mediul.

Impactul Social:

TechONE® se implica activ in comunitate si sustine proiecte de educatie si tehnologie pentru a contribui la dezvoltarea societatii si pentru a stimula inovatia in randul tinerilor.

Cu o viziune puternica orientata spre viitor si o pasiune pentru tehnologie, TechONE® continua sa se remarce ca un brand de incredere in lumea tehnologiei, aducand solutii avansate si inovatoare pentru a face viata oamenilor mai usoara si mai conectata.

Caracteristici principale produs TechONE® Workie

  • Compatiblitate: Laptop dimensiune 10 - 15.6 inch
  • Picioruse antiderapante
  • Fasii antiderpante pentru laptop
  • Demontabil
  • Stabil si rezistent; Aluminiu gros de foarte buna calitate

 

Recenzia ta

Alte produse din această categorie
117.01RON

90.44RON

141.25RON

Cele mai vizitate produse