Comenzi telefonice: Comenzi telefonice: 0371 781 799
Coș cumpărături
Coș cumpărături
Filtre produse
Dispozitiv de masaj cervical Horigen® NX-N301, aparat gat, cu incalzire infrarosu, puls electro magnetic, 5 moduri de masaj, 16 nivele de intensitate, alb
 
 
 
 
 
Preț cu TVA: 208.7 lei
Stoc: Da
Stoc suficient

RemoveAdd
Cod produs: Masaj-NX-301
Producător: Horigen
Caracteristici produs
Amplitudine Vibratii: 1 cm
Baterii Necesare: Acumulator
Beneficii: Ajuta la ameliorarea durerilor articulare
Continut Pachet: Instructiuni
Culoare: Alb
Destinat Pentru: Electrostimulare
Frecventa: 1000 Hz
Functii: Masaj 3D
Greutate: 130 g
Lungime: 25 cm
Material: Silicon
Numar Programe: 5
Numar Zone Masaj: 5
Putere: 2 W
Tip: Electric
Tip Actionare: Lumina infrarosie
Tip Dispozitiv Wellness: Aparat
Tip Utilizare: Semiprofesional
Trepte De Viteza: 16
Zona Corporala: Corp

Caracteristicile produselor au caracter informativ. Pot exista discrepante minore insa facem toate eforturile pentru a compune datele cat mai corect posibil. Toate informatiile sunt comunicate exclusiv de producator

 

Dispozitiv de masaj cervical Horigen® NX-N301, aparat gat, cu incalzire infrarosu, puls electro magnetic, 5 moduri de masaj, 16 nivele de intensitate, alb

Horigen este o companie cu traditie pe piata internationala si este recunoscuta pentru calitatea tuturor produselor comercializare sub acest brand. Toate produsele sunt certificate CE si FDE si sunt trecute printr-un control strict al calitatii. 

Hoirigen® NXN301 actioneaza precis asupra celuleor nervoase din zona de actiune, ameliorind vizibil, durearea sau discomfortul, cauzat de inflamarea acestor receptori. Cu acest dispozitiv, va puteti bucura de beneficiile unui masaj profesional, dupa o zi grea, la birou, o zi de studiu, o zi de munca grea(fizica), o zi de stat in picioare, etc. Designul futurist, materialele calitative si multi-functionalitatea, il fac sa fie un produs complet si extrem de util.

Caracterisitic principale

  • Foarte usor
  • 5 moduri de masaj
  • Infrarosu
  • Caldura
  • Ultra-portabil
  • Baterie de durata

PULSUL ELECTRIC INTELIGENT, genereaza un micro-curent, de tensiune si frecventa josa, stimuind astfel celulele nervoase, activeza musculatura si celulele musculare sa transmita un puls electro-magnetic catre piele, prevenind astfel durerea si discomfortul, cauzat de contracturile musculare.

Masajul Inteligent 3D, imbunatateste circulatia sangvina, inlatura durerile cervicale, relaxeaza vasele sangvine,, relaxeaza musculatura si genereaza o stare de bine.

 

 

 

 

IMPORTANT!

Persoanele cu Hipertensiune, Boli de inima, Tumori maligne, Femeile insarcinate, sa il foloseasca cu grija si sa intrebe specialistii, daca il pot folosi.

NU il folositi, daca aveti Iritatii, inflamatii, contuzii sau operatii!

Recenzia ta

Alte produse din această categorie
135.66RON

91.64RON

198.40RON

334.39RON

Cele mai vizitate produse