Comenzi telefonice: Comenzi telefonice: 0371 781 799
Coș cumpărături
Coș cumpărături
Filtre produse
RESIGILAT Ceas smartwatch GPS copii TechONE® GW100 Touch, functie telefon, touchscreen, Bluetooth, pozitionare GPS+AGPS+WiFi+Beidou, Buton SOS, monitorizare spion, Roz
 
 
 
 
 
Preț cu TVA: 64.99 lei
Stoc: Da
Stoc limitat

RemoveAdd
Cod produs: resigilat-GW100-Roz
Producător: TechONE

Caracteristicile produselor au caracter informativ. Pot exista discrepante minore insa facem toate eforturile pentru a compune datele cat mai corect posibil. Toate informatiile sunt comunicate exclusiv de producator

 

Acest produs este resigilat.
Ambalaj original deschis, produsul prezinta ambalaj usor deteriorat si urme fine de utilizare. Produsul functioneaza in parametrii normali.
Produsele resigilate beneficiaza de garantie 12 luni.

Ceas smartwatch GPS copii TechONE® GW100 Touch, functie telefon, touchscreen, Bluetooth, pozitionare GPS+AGPS+WiFi+Beidou, Buton SOS, monitorizare spion, Roz

TechONETM este singurul producator care foloseste cel mai performant tip de antena pentru ceasuri. Antena ceramica ofera o calitate mult mai buna a semnalului si implicit a apelurilor vocale si a datelor mobile

Despre KidGPS Romania

Ceasurile cu GPS pentru copii necesita o mini configurare speciala. O parte dintre clienti se confrunta cu probleme legate de aceasta configurare. Atata timp cat instructiunile sunt urmate cu atentie nu exista nicio problema. Chiar si asa echipa noastra de suport tehnic este pregatita sa va ajute cu placere.

  • Avem 5 ani de experienta in vanzarea de ceasuri bazate pe GPS.

  • Cunoastem foarte bine specificul si functiile ceasurilor noastre inteligente.

  • Dupa cumparare, veti primi instructiuni detaliate despre modul de configurare a ceasului GPS si numarul de telefon de asistenta tehnica .

  • Oferim asistenta tehnica completa, asistenta la pornire si configurare la distanta in caz de probleme. Va vom raspunde la toate intrebarile.

Rezistent, robust, precis 

GW100 va impresiona prin culorile vii si ecranul touch screen foarte cursiv. Facut din materiale de calitate superioara acest model va avea anduranta necesara pentru un copil activ si plin de energie.

Varianta cu Bluetooth si monitorizare spion

Atunci cand un alt coleg are un ceas cu Bluetooth copilul poate activa functia Touch to make friends. Se apropie ceasurile si automat se adauga fiecare in agenda celuilalt ceas si pot comunica.

Confortabil si usor de intretinut

Cureaua din silicon este comfortabila si usor de curatat de transpiratie sau murdaria pe care le va aduna dupa o zi intreaga de joaca. Aceasta poate fi data jos usor astfel ca poate introduce ceasul gps in buzunar sau in suportul special pentru a-l agata la gat creat pentru acest model (suportul din silicon se achizitioneaza separat). Poti deasemenea sa schimbi bratara cu una de alta culoare pentru ca micutul tau sa aiba ceva mereu nou si diferit la manuta.

Buton mare de raspuns

Cu butonul de raspuns mare amplasat pe ecran GW100 face mai facila apelarea rapida.

Precizie maxima in localizare cu Wi-Fi

GPS+AGPS+LBS+Wi-FI+Beidou – cinci tipuri de pozitionare care te vor ajuta sa nu pierzi nicio clipa pozitia micutului tau. Cu pozitionarea GPS vei avea o pozitie foarte precisa in aer liber iar cu cea Wi-Fi vei stii unde se afla chiar daca este intr-o cladire unde semnalul GPS nu patrunde.

Bateria de capacitate mare

Suficienta pentru o utilizare indelungata si vei uita de grija zilnica a incarcatului.

Introducerea sim-ului se face usor prin partea laterala fara a fi nevoie de a desuruba capacul ceasului.

Procesor de ultima generatie

Folosind unul dintre cele mai noi tipuri de procesoare de la MediaTek cu consum redus de energie modelul GW100 beneficiaza de o durata imbunatatita a timpului de stand by si de convorbire.

Functii principale:

  • Pozitionare GPS+LBS+WIiFi. Obtii o pozitie exacta chiar si in interiorul cladirilor in lipsa semnalului de la sateliti GPS
  • Buton SOS care marcheaza locatia pe harta si apeleaza 3 numere de urgenta in ciclu pana cand va primi raspuns
  • Convorbire bi-directionala. Puteti vorbi cu cel mic ca la un telefon normal
  • Monitorizare spion – fara sa realizeze posesorul poate fi ascultat oricand de pe telefonul tau mobil. Poti asculta ce preda profesorul la ore sau cum isi petrece bona timpul cu cel mic.
  • Update pozitie automat 1 min – 10 min – 1 ora. Ca sa utilizeze cat mai putin bateria GW100 are posibilitatea de a seta cat de des sa transmita pozitia. O poti face insa si manual ori de cat ori ai nevoie.
  • Geofence – setezi un perimetru de siguranta si stai fara grija pentru ca atunci cand il va depasi vei primi o alerta pe telefon
  • Mesaje vocale si text. Poate primi si efectua scurte mesaje vocale. Iti poate spune oricand ca a plecat de la scoala sau sa ii transmiti vocal sau text sa nu uite sa isi faca temele fara a fi nevoie sa il suni
  • Pedometru - poti contoriza numarul de pasi pe care ii face pe parcursul zile
  • Agenda cu 10 numere care pot apela si care pot fi apelate
  • Senzor care te anunta cand ceasul a fost indepartat de la mana.
  • History – la sfarsitul zilei poti sa vezi traseul complet urmat de copilul tau
  • Alerta baterie descarcata. Aflii in avans daca bateria este pe terminate astfel ca nu vei fi niciodata surprins de bateria descarcata.
  • Alarma
  • Mod “nu deranja” pentru momentele cand este la scoala sau oriunde unde nu trebuie sa fie deranjat
  • Gasire ceas pierdut
  • Notificare si prin vibratii

Functioneaza in retelele Vodafone/Orange/Telekom

Compatibil Android si iOS 

Dimensiuni: 37 x 45 x 16 (milimetrii)

.

Recenzia ta

Alte produse din această categorie
117.99RON

109.99RON

119.99RON

49.99RON

64.99RON

Cele mai vizitate produse