Comenzi telefonice: Comenzi telefonice: 0371 781 799
Coș cumpărături
Coș cumpărături
Filtre produse
RESIGILAT Sauna faciala Horigen® Face Spa, lumina UV, ionizare, abur fierbinte, 5 ustensile eliminare puncte negre, 130ml, 15 min, alb
 
 
 
 
 
Preț cu TVA: 109.99 lei
Stoc: Da
Stoc limitat

RemoveAdd
Cod produs: resigilat-FaceSpa
Producător: Horigen

Caracteristicile produselor au caracter informativ. Pot exista discrepante minore insa facem toate eforturile pentru a compune datele cat mai corect posibil. Toate informatiile sunt comunicate exclusiv de producator

 

Acest produs este resigilat.
Ambalaj original deschis, produsul prezinta ambalaj usor deteriorat si urme fine de utilizare. Produsul functioneaza in parametrii normali.
Produsele resigilate beneficiaza de garantie 12 luni.

Sauna faciala Horigen® Face Spa, lumina UV, ionizare, abur fierbinte, 5 ustensile eliminare puncte negre, 130ml, 15 min, alb

De ce sa alegi Horigen® Face Spa?

Una dintre diferentele majore fata de alte dispozitive pentru sauna faciala este capacitatea rezervorului, dubla fata de alte modele. Durata de functionare cu abur fierbinte crescand pana la 15 min. Deasemenea calitatea aburului este ultra fina, ceea ce ajuta la patrunderea mai usoara in piele pentru deschiderea porilor.

In pachet veti gasi incluse si un set de ustensile pentru eliminarea punctelor negre si a cosurilor.

BAIA DE ABURI / SAUNA FACIALA a fost o parte importanta a saloanelor de spa si a clinicilor de tratament in ultimele cateva decenii, insa aceasta practica isi are radacinile tocmai in epoca romana.
In prezent, deoarece tehnologia a avansat enorm, va puteti bucura de beneficiile unei saune in confortul propriei case si la un pret foarte accesibil.

In trecut, cea mai intalnita metoda pentru efectuarea unei bai de aburi pentru fata acasa implica utilizarea unui bazin cu apa aproape fierbinte si un prosop tras peste cap.

Aceasta practica functioneaza, insa, in prezent, exista o modalitate mult mai eficienta si mai usoara pentru saunele faciale, care vine sub forma unui aparat de sauna faciala destinat uzului casnic, fiind disponibile pe piata
o multitudine de modele diferite, unele chiar la preturi accesibile.Aparatele moderne de sauna faciala sunt foarte silentioase si produc un abur cu nano-particule,
care sunt foarte fine si au mai multe avantaje pentru piele comparativ cu aburul obisnuit. Unele modele care produc aceste nano-particule pot fi utilizate si pentru aromaterapie,
iar unele pot produce atat aburi fierbinti, cat si aburi reci, oferindu-va un pachet complet de relaxare si de ingrijire a pielii.

Vom discuta despre ambele metode de sauna faciala, dar daca vreti, nu ezitati sa sariti inainte la metoda saunei faciale traditionale, efectuata acasa.

Inainte de toate, insa, poate va intrebati de ce este necesar sa efectuati saune faciale?
 Saunele faciale au multiple beneficii, printre care se numara si urmatoarele:

  • Relaxare
  • Ameliorarea sinusurilor infundate
  • Netezirea pielii
  • Deschiderea porilor pentru eliminarea facila a punctelor negre
  • Curatarea pielii
  • Promovarea unei circulatii bune a sangelui
  • Scaderea tensiunii arteriale
  • Hidratarea pielii
  • Promovarea productiei de colagen

Cu aceste beneficii diferite combinate, saunele faciale pot, de asemenea, imbunatati efectele pe care le au produsele pentru ingrijire faciala, permitandu-le sa patrunda mai adanc in piele.

Asadar, este usor de inteles de ce din ce in ce mai multi barbati si femei incep sa foloseasca saune faciale, mai ales cand acestea pot fi folosite cu usurinta in intimitatea si confortul propriei case.

Daca tocmai ati cumparat un aparat de sauna faciala, sau sunteti interesati sa incercati unul, va putem explica prin cativa pasi simpli cum sa il utilizati, astfel incat sa obtineti cele mai bune rezultate.

 

CUM SA FOLOSITI UN APARAT DE SAUNA FACIALA

Folosirea unui aparat de sauna faciala este foarte usoara.Siguranta este pe primul loc: este important sa stiti daca aparatul dumneavoastra are functie de oprire automata atunci
cand scade prea mult nivelul apei. In caz contrar, va trebui sa setati un cronometru, astfel incat sa stiti cand sa-l opriti pentru a preveni fierberea in gol.

PREGATITI-VA SAUNA FACIALA

Inainte de a utiliza aparatul pentru prima data, este bine sa-l lasati sa ruleze cateva cicluri inainte de a-l folosi pentru fata dumneavoastra.
Dupa ce a rulat cateva cicluri si s-a racit suficient pentru a-l atinge, umpleti rezervorul cu apa proaspata, de preferat cu apa distilata.

Daca aveti un difuzor pentru aromaterapie, puteti adauga cateva picaturi de ulei esential, parfum sau chiar cateva fructe proaspete in bazinul aparatului. Adaugati uleiuri esentiale sau alte produse numai daca difuzorul dumneavoastra este special conceput pentru aromaterapie. In caz contrar, riscati sa deteriorati aparatul.

Dupa ce este gata, asigurati-va ca sectiunile aparatului sunt toate inchise.
Setati-va vaporizatorul intr-o pozitie care sa va permita sa va puteti aseza confortabil o vreme, fara sa va aplecati prea mult, dar nu il porniti inca.

PREGATITI-VA PIELEA

Inainte de a folosi aparatul de sauna faciala, curatati-va pielea cu un produs de curatare bland sau exfoliati usor. Acest lucru va elimina reziduurile de machiaj si orice alte produse au mai fost aplicate pe piele.

Astfel va veti asigura ca pielea dumneavoastra este curata atunci cand porii se vor deschide de la caldura aburului. Inseamna, de asemenea, ca aburul va patrunde in mod igienic si eficient porii.

ASEZATI-VA CONFORTABIL

Cu fata proaspat curatata, puteti acum sa va asezati confortabil. Stati intr-o pozitie relaxata, deasupra aparatului de sauna faciala. Instructiunile va vor informa cu privire la ce distanta trebuie sa pastrati intre fata dumneavoastra si duza aparatului, dar ca idee, in general, distanta necesara este de aproximativ cativa centimetri.

PORNITI-L SI BUCURATI-VA DE TRATAMENTUL SPA

Acum puteti sa va porniti aparatul, sa va relaxati si sa va bucurati de aburul linistitor, si de aromele placute ale uleiurilor esentiale in cazul in care aveti un difuzor de aromaterapie.

Sedintele cu aburi ar trebui sa dureze in mod ideal intre 5 si 20 de minute, dar puteti primi sfaturi personalizate de la dermatologul dumneavoastra pentru a va asigura ca faceti tot ce este mai bine pentru sanatatea pielii dumneavoastra.

Rezervor mare de 130ml

Set ustensile incluse in pachet

EXTRAGEREA COSURILOR

In mod ideal, nu este o idee buna sa va stoarceti cosurile, dar, cu toate acestea, daca aveti la indemana niste instrumente adecvate si sterile pentru a face asta fara a va deteriora pielea, atunci momentul ideal pentru a face acest lucru este atunci cand porii dumneavoastra sunt deschisi in urma unei saune faciale.

Asigurati-va ca va curatati mainile si instrumentele imediat inainte si dupa ce le folositi pentru a va extrage cosurile si aveti grija sa nu va raniti pielea. De asemenea, trebuie sa va asigurati ca uleiul si bacteriile pe care le extrageti nu raman pe fata, continuand sa blocheze alti pori.

Va recomandam sa incercati, totusi, sa nu va stoarceti cosurile, deoarece acest lucru poate duce la aparitia cicatricilor si a infectiilor. In schimb, va recomandam sa lasati blocajele sa se curete in mod natural, ceea ce se poate intampla atunci cand porii dumneavoastra sunt deschisi in timpul saunei faciale.

EXTRAGEREA COSURILOR

In mod ideal, nu este o idee buna sa va stoarceti cosurile, dar, cu toate acestea, daca aveti la indemana niste instrumente adecvate si sterile pentru a face asta fara a va deteriora pielea, atunci momentul ideal pentru a face acest lucru este atunci cand porii dumneavoastra sunt deschisi in urma unei saune faciale.

Asigurati-va ca va curatati mainile si instrumentele imediat inainte si dupa ce le folositi pentru a va extrage cosurile si aveti grija sa nu va raniti pielea. De asemenea, trebuie sa va asigurati ca uleiul si bacteriile pe care le extrageti nu raman pe fata, continuand sa blocheze alti pori.

Va recomandam sa incercati, totusi, sa nu va stoarceti cosurile, deoarece acest lucru poate duce la aparitia cicatricilor si a infectiilor. In schimb, va recomandam sa lasati blocajele sa se curete in mod natural, ceea ce se poate intampla atunci cand porii dumneavoastra sunt deschisi in timpul saunei faciale.

APLICATI LA SFARSIT UN PRODUS DE INGRIJIRE

Dupa terminarea sesiunii de aburi, pielea dumneavoastra va fi mai receptiva la produsele de ingrijire, iar rezultatele pe care le pot oferi aceste produse vor fi imbunatatite.

Prin urmare, este o idee buna sa aplicati acum o masca faciala, dar mai intai, veti dori sa va uscati fata prin tamponare, folosind un prosop curat. Aplicati usor masca cu degetele sau cu o pensula curata si lasati-o sa actioneze cat timp  indica instructiunile. Dupa aceea, clatiti cu apa calduta.

CUM SA ADAUGATI AROME LA UN DIFUZOR DE AROMATERAPIE

Nu toate vaporizatoarele sunt potrivite pentru aromaterapie. Nu trebuie sa adaugati arome sau uleiuri direct in bazin,deoarece acest lucru poate afecta temperatura de fierbere si poate provoca deteriorarea aparatului.

Cele mai multe difuzoare de aromaterapie vor avea un compartiment special pentru a adauga arome. Acestea pot fi sub forma de uleiuri esentiale, esente sau chiar fructe proaspete.

Puteti toca fructe si sa puneti bucatile direct in comparimentul special, cu conditia sa nu-l umpleti prea mult si sa va asigurati ca il curatati complet dupa aceea. In mod similar, cand vine vorba de uleiuri si esente, puteti adauga cateva picaturi direct in compartiment sau puteti pune cateva picaturi pe o discheta de bumbac si sa o adaugati in bazin.

CE AROME TREBUIE SA ADAUGATI?

Exista sute de variante de uleiuri, esente si ierburi pe care le puteti adauga la sesiunile de sauna faciala, fiecare oferind beneficii diferite pentru afectiuni diferite. Iata cateva exemple de arome de aromaterapie pe care le puteti folosi:

Desfundarea nasului sau a sinusurilor – alegeti uleiuri esentiale de mentol, eucalipt sau camfor, ori adaugati cateva frunze de menta.

Reducerea anxietatii si a stresului – uleiurile de bergamota si lemn de santal sunt foarte relaxante sau puteti adauga flori de lavanda sau ceai de musetel.

Somn usor si odihnitor – uleiurile de lavanda si paciuli sunt foarte bune inainte de somn, precum si radacina de valeriana sau musetelul.

Calmarea acneei – uleiurile de arbore de ceai si ienupar au proprietati antibacteriene naturale. Puteti adauga, de asemenea, frunze de busuioc sau salvie.

Anti-imbatranire – uleiurile esentiale de tamaie, paciuli si geraniu (muscata-trandafir) sunt unele dintre cele mai bune uleiuri de tip anti-imbatranirRevigorant – orice uleiuri de citrice, de exemplu,lemn de cedru, portocale sau ulei de verbina de India. Puteti alege, de asemenea, balsam de lamaie sau plante de ginseng.

APLICATI O MASCA FACIALA

Asa cum am mentionat anterior, baile de aburi va ajuta sa imbunatatiti efectele produselor de ingrijire. Dupa o sauna faciala, tamponati usor pielea cu un prosop uscat pentru a o usca si apoi aplicati o masca de fata.

FOLOSITI UN TONER

Puteti folosi fie un toner facial obisnuit, fie va puteti stropi fata cu niste apa rece. Ambele metode au acelasi efect de inchidere a porilor, astfel incat orice impuritate ramasa pe piele sa nu blocheze alti pori.

HIDRATEAZA PIELEA

In final, nu uitati sa va hidratati pielea. Alegeti un produs care nu este comedogen, adica care nu va va infunda porii si nu va duce la formarea cosurilor. Asigurati-va intotdeauna ca mainile dumneavoastra sunt curate inainte de a aplica orice produse pe fata.

Acum pielea dumneavoastra ar trebui sa se simta relaxata, reimprospatata si intinerita, si la fel ar trebui sa va simtiti si dumneavoastra!

CONCLUZIE

Acum aveti toate informatiile necesare pentru a va asigura un tratament facial acasa, care va va curata pielea si o va intineri dupa prima utilizare. Dupa ce veti vedea rezultatele, sigur va veti dori sa repetati experienta.

Cea mai buna parte la saunele faciale este ca nu se simt ca fiind o corvoada. Sunt foarte usor de efectuat si chiar placute, asa ca cel mai probabil veti astepta cu nerabdare sesiunile dumneavoastra de bai de aburi si rezultatele obtinute de fiecare data.

Daca nu ati achizitionat inca un aparat de sauna faciala si ati dori sa aflati mai multe despre acestea, aruncati o privire la cele mai bune recenzii ale noastre despre cele mai bune aparate de sauna faciala disponibile pe piata la momentul actual.

MOD DE UTILIZARE

  • Masurati cu ajutorul recipientului inclus in pachet cantitatea de apa pe care o veti introduce in rezervor 

  • Dupa ce ati transferat apa din cana gradata in rezervor, atasati capatul de corpul dispozitivului si rotiti in sensul acelor de ceasornic

  • Conectati dispozitivul la priza de alimentare

  • Porniti dispozitivul si asteptati degajarea aburului (dureaza aproximativ 10-15 de secunde).

  • Opriti dispozitivul, scoateti-l din priza, asteptati ca apa din interiorul acesteia sa se raceasca, goliti dispozitivul de apa ramasa (daca este cazul), stergeti cu o carpa uscata si depozitati intr-un loc uscat si ferit de lumina directa a soarelui.

Pastrati o distanta de aproximativ 20 de cm fata de capatul prin care se elimina aburul.

Cu un rezervor complet puteti utiliza sauna timp de 8 – 10 minute. (aburul va fi generat la o temperatura de aproximativ 40 grade Celsius)

Sauna se va opri automat in cazul in care apa din rezervor s-a consumat.

RECOMANDAM APLICAREA DE PRODUSE HIDRATANTE DUPA FIECARE UTILIZARE A DISPOZITIVULUI!

Beneficii:

  • operare simpla;
  • curatare usoara;
  • forma ergonomica;
  • capacitate mare 130ml
  • posibilitatea de a adauga uleiuri aromatice, amestecuri de plante, medicamente pentru tratamente. 

CONTINUTUL PACHETULUI

  • aparatul
  • manual
  • recipient de masurare

Recenzia ta

Alte produse din această categorie
117.99RON

109.99RON

119.99RON

49.99RON

64.99RON

Cele mai vizitate produse