Comenzi telefonice: Comenzi telefonice: 0371 781 799
Coș cumpărături
Coș cumpărături
Filtre produse
RESIGILAT Camera Baby Monitor Wireless SriHome SH036 Pro, FullHD, video/audio bebelusi, vedere nocturna, push to talk, rotire, senzor miscare, alb
 
 
 
 
 
Preț cu TVA: 78.99 lei
Stoc: Da
Stoc limitat

RemoveAdd
Cod produs: resigilat-SH036
Producător: SriHome

Caracteristicile produselor au caracter informativ. Pot exista discrepante minore insa facem toate eforturile pentru a compune datele cat mai corect posibil. Toate informatiile sunt comunicate exclusiv de producator

 

Acest produs este resigilat.
Ambalaj original deschis, produsul prezinta ambalaj usor deteriorat si urme fine de utilizare. Produsul functioneaza in parametrii normali.
Produsele resigilate beneficiaza de garantie 12 luni.

Camera Baby Monitor Wireless SriHome SH036 Pro, FullHD, video/audio bebelusi, vedere nocturna, bidirectional, push to talk, rotire automata, senzor miscare, alb

 

Chiar daca te afli la birou, sau daca estii departe de tara, cu ajutorul acestui baby monitor  poti afla in orice moment ce se petrece cu copilul tau. Permite supravegherea in timp real, de la distanta a bebelusului (imaginile si sunetul fiind redate la nivelul display-ului smartphone-ului sau computerului pe care il folsosesti).

 • Monitorizarea se poate face pe 10 telefoane diferite simultan.
 • Imaginile receptionate de camera pot fi vizualizate pe ecranul Smartphone-ului (atat IPhone, cat si sistem Android) sau PC.
 • Pentru a putea controla camera este necesar sa descarcati de pe AppStore sau Google Play aplicatia gratuita din manualul de utilizare.
 • Camera are functie rotire motorizata sus-jos, dreapta-stanga, Zoom, astfel incat sa puteti supraveghea toate unghiurile incaperii in care se afla copilul.        
 • Camera este dotata cu un slot card Card SD pentru memorarea inregistrarilor.
 • Puteti comunica cu copilul de la distanta datorita sunetului bidirectional
 • Vedere noaptea in conditii de intuneric complet in incapere

Functii principale:

 • Rezolutie 2048 x 1536 pixels
 • Zoom digital
 • Rotire rapida 
 • Stocare card
 • Senzor miscare
 • Smart night vision (color)
 • Multiuser
 • Aplicatie dedicata SriHome

Rezolutie HD 1536P + zoom digital 3x

Imagine clara in FullHD  2048 x 1536 pixels . Deasemenea puteti mari imaginea de pana la 4 ori pentru nu a pierde nici cel mai mic detaliu.

Rotire automata si auto tracking

Camera se poate roti automat din aplicatie chiar in momentul cand vizualizati imaginea live. Este nevoie doar sa apasati sagetile de pe ecranul telefonului din aplicatie si camera se va roti automat sus, jos, stanga sau dreapta. 355° rotire si 90° sus/jos.

Deasemenea cu ajutorul functiei auto tracking camera urmareste pas cu pas persoana detectata.

Detectarea miscarii

Configurare facila

Aveti nevoie de doar 5 minute pentru configurare

Smart Night vision

Functie inregistrare + loop recording

Camera poate inregistra pe un card micro SD de pana la 128GB. In momentul cand acesta se umple camera sterge primele inregistrari si continua inregistrarea.

Comunicare bidirectionala

Cu ajutorul aplicatiei puteti vorbi cu cei pe care ii urmariti. Puteti asculta sunetul din incapere sau puteti comunica cu ei apasand butonul ‘microphone’ in aplicatie.

Alarma la detectia de miscare si sunet

Puteti seta camera sa detecteze obiectele aflate in miscare si sa declanseze alarma. Prin e-mail este transmisa o notificare catre utilizator, camera poate sa fie setata sa faca poze sau sa inceapa inregistrarea cand detecteaza miscare.

Aplicatie profi

Aplicatia va permite sa conectati mai multe camere IP pe care sa le denumiti pe zone si pe care le puteti accesa foarte usor. Deasemenea aplicatia este foarte bine facuta si foarte stabila.

Spre deosebire de alte camere SriCam permite la acest model vizualizarea live a mai multor camere in aplicatie

Vizualizare imagine si pe PC

Multi user

Blocare zone sensibile

Recenzia ta

Alte produse din această categorie
69.99RON

279.99RON

109.98RON

129.99RON

Cele mai vizitate produse