Comenzi telefonice: Comenzi telefonice: 0371 781 799
Coș cumpărături
Coș cumpărături
Filtre produse
RESIGILAT Ceas smartwatch barbati TechONE® NX10 Cross Pro, 1.43 inch AMOLED, apel bluetooth HD, multi sport, ritm cardiac multi point, tensiune, oxigen, carcasa metalica, difuzor, notificari, IP68, negru
 
 
 
 
 
Preț cu TVA: 119.99 lei
Stoc: Da
Stoc limitat

RemoveAdd
Cod produs: resigilat-NX10
Producător: TechONE

Caracteristicile produselor au caracter informativ. Pot exista discrepante minore insa facem toate eforturile pentru a compune datele cat mai corect posibil. Toate informatiile sunt comunicate exclusiv de producator

 

Acest produs este resigilat.
Ambalaj original deschis, produsul prezinta ambalaj usor deteriorat si urme fine de utilizare. Produsul functioneaza in parametrii normali.
Produsele resigilate beneficiaza de garantie 12 luni.

Ceas smartwatch barbati TechONE® NX10 Cross Pro, 1.43 inch AMOLED, apel bluetooth HD, multi sport, ritm cardiac multi point, tensiune, oxigen, carcasa metalica, difuzor, notificari, IP68, negru

Ce inseamna TechONE®original? Arata la fel dar nu sunt! Cumpara originalul

TechONE®este un brand recunoscut la nivel international pentru calitatea produselor create. Calitatea fiecarui ceas este verificata atent inca de pe banda de productie. Materialele si componentele utilizate sunt de cea mai buna calitate pentru a asigura o experienta a utilizatorului cat mai perfecta si de lunga durata.

Functii principale

  • Pedometru
  • Monitorizare oxigen sange
  • Ecran AMOLED
  • Ultra rezistent
  • Ecran Gorilla
  • Monitorizare ritm cardiac 24h (senzor triplu)
  • Apel blueooth HD (Raspuns/Refuz/Difuzor)
  • Formare numar
  • Stand-by 30 zile
  • Custom watch face
  • Calcul calorii consumate
  • Sporturi multiple
  • Ecran Full HD IPS
  • Rezistent la apa IP68 (atentie - nu in apa calda sau sarata)
  • Sporturi selectabile
  • Aprindere automata ecran
  • Notificari apeluri
  • Cronometru
  • Notificari aplicatii
  • Meniu configurabil
  • Afisare apel
  • Alarma
  • Monitorizare somn
  • Monitorizare sedentarism
  • Fatete multiple
  • Notificari mesaje
  • Remote camera
  • Senzor Bosch
  • Reglare luminozitate

Cu ceasul inteligent TechONE® NX10 Cross Pro, viata ta va deveni inteligenta si confortabila.

Ceasul inteligent cu ecran tactil TechONE® NX10 Cross Pro AMOLED este un ceas de activitate grozav, care este deosebit de potrivit pentru utilizatorul activ si care are o gama larga de functii, toate care ajuta la crearea unei experiente generale mai bune.

Un ceas inteligent multifunctional cu monitor pentru pulsul de la incheietura, monitor pentru tensiune arteriala etc., care va ajuta sa va mentineti activ.

Prin conexiune usoara prin bluetooth 5.1 la telefon si prin aplicatia „FitCloudPro”, puteti pastra legatura cu ceilalti si, in acelasi timp, puteti urmari activitatea de fitness.

Cu ceasul inteligent TechONE® NX10 Cross Pro, obtii control complet asupra sanatatii tale, stiind ca poti urmari, printre altele, ritmul cardiac, pulsul, somnul, numarul de pasi pe care i-ai facut, cate calorii ai arse, cat de departe. ai mers/ai alergat, minute active, tensiune arteriala etc.
Acest ceas inteligent urmareste, de asemenea, modul in care faceti fata stresului si cum dormiti noaptea.

Ecran mare activ Touch AMOLED HD

Cu un ecran tactil, aveti o imagine de ansamblu confortabila si clara a informatiilor practice ale zilei si cu functia de notificare puteti urmari pe ceas notificari de la Facebook, Twitter, WhatsApp, Wechat, Skype, Instagram etc.

In plus, va avertizeaza in mod natural si despre apelurile primite si mesajele text - si are si functie de ceas cu alarma, cronometru etc.

Cand alegi un Smartwatch cu ecran AMOLED, obtii cea mai clara imagine pe care ti-o poti imagina.

Ecranele AMOLED constau din diode organice emitatoare de lumina care emit lumina atunci cand sunt afectate de un curent electric. Este o tehnologie auto-luminoasa, ceea ce inseamna ca fiecare pixel se poate lumina individual si independent de ceilalti pixeli. Acest lucru permite contrast ridicat, negru profund si imagini vii.

O caracteristica importanta a ecranelor AMOLED este capacitatea lor de a obtine negru adevarat prin oprirea pixelilor individuali. Cand un pixel este oprit, nu emite lumina, rezultand o culoare neagra perfecta si un raport de contrast infinit.

Ecranele AMOLED au, de asemenea, avantajele consumului redus de energie si raspunsului rapid, deoarece nu necesita o lumina de fundal ca ecranele LCD traditionale. Deoarece fiecare pixel poate fi controlat individual, ecranele AMOLED pot afisa, de asemenea, culori vii, rezolutie inalta si unghiuri largi de vizualizare.

In general, ecranele AMOLED sunt cunoscute pentru calitatea lor ridicata a imaginii, contrastul si reproducerea culorilor, ceea ce le face o tehnologie de ecran populara in multe dispozitive electronice moderne - cum ar fi ceasurile inteligente si ceasurile de activitate.

 

Selectie mare de modele de ecran – inclusiv propriile imagini.

In ceas sunt incorporate o multime de modele de ecran diferite – astfel incat sa puteti schimba aspectul cand vi se potriveste.

Dar, ca o caracteristica super cool, va puteti crea propria captura de ecran pe ceas prin intermediul aplicatiei acestui smartwatch (FitCloudPro).

Astfel, poti avea pe ceas poze cu copiii tai, cu masina, cu iubitul, cainele, cu un apus frumos sau cu altceva.

Functie super cool.

Ceas de sport si activitate.

Ceasul inteligent TechONE® NX10 Cross Pro este un ceas excelent pentru activitati, potrivit pentru sport si exercitii, cum ar fi alergat, mers pe jos, ciclism, calarie, alpinism, baschet, fotbal, badminton, tenis de masa, canotaj, inot si multe altele.
Cand faceti exercitii, puteti controla muzica de pe ecranul tactil, – porniti muzica de pe telefon, reglati volumul, intrerupeti redarea etc.

Cureaua de 22 mm a ceasului de activitate este realizata din silicon, astfel incat se aseaza bine pe incheietura mainii, este confortabila de purtat si potrivita pentru utilizare in timpul activitatilor sportive.

Acest tracker inteligent de activitate este pe deplin compatibil cu smartphone-urile si este perfect atat pentru utilizare in interior, cat si in exterior.

Poate fi conectat la toate dispozitivele care au bluetooth incorporat.

Hardware de calitate si durata lunga de viata a bateriei.

Ceasul sport TechONE® NX10 Cross Pro contine un procesor RTL8763EWE cu 128 MB de memorie.

Cu ecranul sau AMOLED HD, ceasul are o imagine clara si cu o luminozitate a afisajului de 400 de lumeni, puteti vedea intotdeauna ecranul clar si clar.

Ceasul inteligent NX10 accepta suport pentru apeluri Bluetooth prin Bluetooth 5.1, care ofera o conexiune super stabila si rapida.
Ceasul inteligent cu suport pentru apeluri Bluetooth, un difuzor incorporat si microfon pentru, printre altele, control vocal.

Poate fi conectat la toate dispozitivele care au bluetooth incorporat.

Acest ceas inteligent are un aspect sportiv si este produs din materiale exceptional de bune.
Are doua butoane pe lateral care actioneaza ca un buton pentru spate si un buton dedicat pentru sport.

Fata ceasului in sine este complet rezistenta la apa si are un rating IP68, ceea ce il face rezistent la apa si praf.
Indeplineste cerintele de zi cu zi de rezistenta la apa cu un rating ridicat de rezistenta la apa.

Ceasul inteligent NX10 contine o baterie de 400 mAh, astfel incat sa evitati sa ramaneti fara baterie tot timpul. Cu ecranul AMOLED HD care economiseste baterie, obtineti atat timp indelungat de asteptare (aproximativ 30 de zile) cat si timp de utilizare (aproximativ 7 zile).

IP68 rezistent la apa.

Ceasul inteligent TechONE® NX10 Cross Pro este rezistent la apa IP68, asa ca nu trebuie sa va faceti griji ca se uda.

Ce inseamna impermeabil IP68?

IP68 este un standard de rezistenta la apa si praf utilizat pentru a evalua cat de bine pot rezista dispozitivele electronice la apa si praf. Cand vine vorba de ceasuri inteligente, un rating IP68 este un semn ca dispozitivul este foarte protejat impotriva apei si a prafului.

Litera „IP” inseamna „Protectie la intrare” sau „Protectie internationala” si este urmata de doua numere. Primul numar indica nivelul de protectie impotriva solidelor precum praful, iar al doilea numar indica nivelul de protectie impotriva lichidelor precum apa.

Pentru gradul de IP68, „6” inseamna cea mai inalta protectie impotriva solidelor, ceea ce inseamna ca ceasul inteligent este rezistent la praf si aproape niciun praf nu poate patrunde in el. Totusi, asta nu inseamna ca dispozitivul este complet imun la praf, dar este foarte bine protejat.

Cifra „8” inseamna cea mai mare protectie impotriva lichidelor, in special a apei. Un ceas inteligent cu un rating IP68 poate rezista de obicei la patrunderea apei atunci cand este scufundat in apa pana la o anumita adancime, de obicei 1,5 metri timp de 30 de minute. Aceasta inseamna ca este protejat impotriva apei de ploaie, transpiratie, spalarea mainilor si activitati similare. Cu toate acestea, este important de retinut ca sporturile de scufundari sau sederea prelungita sub apa nu sunt acoperite de aceasta evaluare.

Deasemenea introducerea in apa calda sau sarata este interzisa

Deci, ceasul inteligent TechONE® NX10 Cross Pro care are o certificare IP68 poate fi considerat impermeabil si rezistent la praf pentru utilizarea zilnica si activitati normale.

 

Caracteristici

• Ecran mare de 1,43 inchi.
• Conexiune la smartphone prin bluetooth
• Diferite modele de ecran.
• Baterie mare de 400 mAh, – timp de asteptare foarte lung.
• Monitor de ritm cardiac incorporat bazat pe incheietura mainii
• Functie de notificare: cu continut de pe Facebook, Twitter, WhatsApp, Wechat, Skype, Instagram.
• Ecran AMOLED HD, – utilizeaza mai putina energie decat ecranele obisnuite.
• Memento de activitate sedentara etc.
• Memento de alarma
• Controlul muzicii, pornirea muzicii pe telefon, reglarea volumului, intreruperea redarii etc.
• Sporturi: alergare, mers pe jos, calarie, alpinism, baschet, fotbal, badminton, tenis de masa etc.
• Sanatate: puls, oxigenare, tensiune arteriala, monitorizare somn.
• Limba: engleza, chineza, japoneza, germana, franceza, spaniola, araba, rusa, ucraineana, portugheza, italiana, turca, ebraica, vietnameza, thailandeza.

Specificatii

Chip: RTL8763EWE
Memorie: Flash128MB
Dimensiune ecran: 1.43″ Ecran tactil color AMOLED HD
Rezolutia ecranului: 466 x 466
Luminozitatea ecranului: 400 lumeni
Panou tactil G + F
Material: Cadru mijloc din aliaj de zinc + spate din plastic (material PC) + curea TPU
Versiune Bluetooth : BLE 5.1
​​​​Capacitatea bateriei: 400mAh
Senzor G: STK8321
Senzor de ritm cardiac: HX3605
Vibratie incorporat, dimensiune: 0827
Cablu incarcator: Cablu magnetic (cu SMT Protect IC)
Difuzor: 1508 (claxon rezistent la apa)
Microfon: TMG4015 (impermeabil cap)
Nivel de impermeabilitate: IP68
Cerinta de incarcare: Incarcare 1 A sau mai putin
Capacitate baterie: 400 mAh
Timp de incarcare: 3 ore
Timp de asteptare: Pana la 30 de zile
Timp de lucru: 7 zile
Date de urmarire: Distanta
Antena: Sistem Android incorporat
Versiunea 5.0 sau superioara
Sistemul iOS Versiunea 10.0 sau mai mare
Accesorii incluse: Cablu de date/incarcare
Limbi: engleza, chineza, japoneza, germana, Franceza, spaniola, araba, rusa, ucraineana, portugheza, italiana, turca, ebraica, vietnameza, thailandeza.
Manual de utilizare (engleza si chineza).

Dimensiuni:
Cadran:
Diametru: Ø47,5mm
Grosime: 13mm
Greutate: aproximativ 50g

 

Recenzia ta

Alte produse din această categorie
RESIGILAT Epilator IPL Horigen® T010i, 500.000 pulsatii, display LCD, suprafata lampa 3.2 cm, epilare si intinerire piele/acnee, 5 viteze, tub lumina quarz, mod automat si manual, epilare definitiva, senzor nuanta piele, Turcoaz
RESIGILAT Epilator IPL Horigen® T010i, 500.000 pulsatii, display LCD, suprafata lampa 3.2 cm, epilare si intinerire piele/acnee, 5 viteze, tub lumina quarz, mod automat si manual, epilare definitiva, senzor nuanta piele, Turcoaz
109.99RON

Resigilat Aparat pentru slabit, anti celulita 6 in 1 Horigen™ Cavitation Slimming V2, tonifiere, tratament sonic, masaj, electromasaj, Foton LED, lumina infrarosie, ioni, pad-uri si manusi incluse, ALB
Resigilat Aparat pentru slabit, anti celulita 6 in 1 Horigen™ Cavitation Slimming V2, tonifiere, tratament sonic, masaj, electromasaj, Foton LED, lumina infrarosie, ioni, pad-uri si manusi incluse, ALB
119.99RON

Resigilat Bratara fitness TechONE™ ID116 Pro, color, 1.3 inch, ip67, multi sport, puls, tensiune, notificari, control camera foto, negru
Resigilat Bratara fitness TechONE™ ID116 Pro, color, 1.3 inch, ip67, multi sport, puls, tensiune, notificari, control camera foto, negru
49.99RON

Resigilat Umidificator KD Home™ SU-E01, 40m², purificator aer, difuzor, aromaterapie, ultrasunete, rezervor 400ml
Resigilat Umidificator KD Home™ SU-E01, 40m², purificator aer, difuzor, aromaterapie, ultrasunete, rezervor 400ml
64.99RON

Resigilat Umidificator KD Home™ SU-A01, 30m², purificator aer, difuzor, aromaterapie, ultrasunete, rezervor 300ml
Resigilat Umidificator KD Home™ SU-A01, 30m², purificator aer, difuzor, aromaterapie, ultrasunete, rezervor 300ml
94.99RON

Cele mai vizitate produse