Comenzi telefonice: Comenzi telefonice: 0371 781 799
Coș cumpărături
Coș cumpărături
Filtre produse
RESIGILAT Dispozitiv de masaj cervical Horigen® NX-N301, aparat gat, cu incalzire infrarosu, puls electro magnetic, 5 moduri de masaj, 16 nivele de intensitate, alb
 
 
 
 
 
Preț cu TVA: 109.99 lei
Stoc: Da
Stoc scazut

RemoveAdd
Cod produs: resigilat-NX-N301
Producător: Horigen

Caracteristicile produselor au caracter informativ. Pot exista discrepante minore insa facem toate eforturile pentru a compune datele cat mai corect posibil. Toate informatiile sunt comunicate exclusiv de producator

 

Acest produs este resigilat.
Ambalaj original deschis, produsul prezinta ambalaj usor deteriorat si urme fine de utilizare. Produsul functioneaza in parametrii normali.
Produsele resigilate beneficiaza de garantie 12 luni.

Dispozitiv de masaj cervical Horigen® NX-N301, aparat gat, cu incalzire infrarosu, puls electro magnetic, 5 moduri de masaj, 16 nivele de intensitate, alb

Horigen este o companie cu traditie pe piata internationala si este recunoscuta pentru calitatea tuturor produselor comercializare sub acest brand. Toate produsele sunt certificate CE si FDE si sunt trecute printr-un control strict al calitatii. 

Hoirigen® NXN301 actioneaza precis asupra celuleor nervoase din zona de actiune, ameliorind vizibil, durearea sau discomfortul, cauzat de inflamarea acestor receptori. Cu acest dispozitiv, va puteti bucura de beneficiile unui masaj profesional, dupa o zi grea, la birou, o zi de studiu, o zi de munca grea(fizica), o zi de stat in picioare, etc. Designul futurist, materialele calitative si multi-functionalitatea, il fac sa fie un produs complet si extrem de util.

Caracterisitic principale

  • Foarte usor
  • 5 moduri de masaj
  • Infrarosu
  • Caldura
  • Ultra-portabil
  • Baterie de durata

PULSUL ELECTRIC INTELIGENT, genereaza un micro-curent, de tensiune si frecventa josa, stimuind astfel celulele nervoase, activeza musculatura si celulele musculare sa transmita un puls electro-magnetic catre piele, prevenind astfel durerea si discomfortul, cauzat de contracturile musculare.

Masajul Inteligent 3D, imbunatateste circulatia sangvina, inlatura durerile cervicale, relaxeaza vasele sangvine,, relaxeaza musculatura si genereaza o stare de bine.

 

 

 

 

IMPORTANT!

Persoanele cu Hipertensiune, Boli de inima, Tumori maligne, Femeile insarcinate, sa il foloseasca cu grija si sa intrebe specialistii, daca il pot folosi.

NU il folositi, daca aveti Iritatii, inflamatii, contuzii sau operatii!

Recenzia ta

Alte produse din această categorie
117.99RON

109.99RON

119.99RON

49.99RON

64.99RON

Cele mai vizitate produse